Parijs/ Disneyland
3- daagse citytrip

4 augustus tot en met 6 augustus 2023

De Molenwijk reizen neemt je tijdens de zomervakantie 3 dagen mee naar de Franse hoofdstad.

Parijs is een van de meest bekendste steden van Europa en is hiermee een echte wereldstad. De Franse hoofdstad heeft een enorme aantrekkingskracht op internationale en Franse bezoekers.

In Parijs is er altijd wel iets te doen op het gebied van kunst, cultuur, sport, shoppen en uitgaan. De romantische sfeer in de stad is terug te vinden in de vele oude gebouwen, die prachtig oplichten in het donker en de romantische straatjes met de vele terrasjes. 

 

Parijs heeft dan ook niet voor niets de bijnaam ‘stad van de liefde’. Maak een boottocht over de Seine, geniet van het uitzicht vanuit de Eiffeltoren of leef je uit in het centrum van Parijs en laat je verassen door de heerlijke Franse keuken. 

Naast Parijs mag een bezoek aan Disneyland uiteraard niet ontbreken. Boek deze trip en geniet ook een dag van Europa's grootste attractiepark. Beleef de fantastische attracties zoals de Space Mountain, leuke shows en winkeltjes of maak kennis met de bekendste Disney helden zoals Mickey Mouse, Donald Duck en beleef echte Disney magie.

 

Onze 3-daagse busreis naar Parijs is zowel geschikt voor gezinnen met kinderen als voor jongeren en ouderen. Boek nu met de Molenwijk reizen en geniet van alles wat Parijs te bieden heeft.

 

Wist jij dat!

De Molenwijk reizen deze citytrip naar Parijs al ruim 30 keer georganiseerd heeft?

 

Wilt u deze reis in termijnen betalen? stuur dan een e-mail naar info@demolenwijkreizen.nl en vraag naar de mogelijkheden.