Over ons

Vereniging de Molenwijk is van oorsprong een Surinaams, sociaal culturele organisatie. die zich onder andere bezighoudt met sport en thema activiteiten.

Daarnaast organiseert vereniging de Molenwijk al ruim 30 jaar (bus)reizen en dagtochten. Met deze jarenlange expertise worden de reizen en dagtochten steeds weer verbeterd en uitgebreid. Bij verbetering hoort ook verandering en daarom hebben wij per 1 januari 2020 de Molenwijk Reizen gelanceerd. 

De Molenwijk reizen richt zich in het bijzonder alleen op (bus)reizen en dagtochten voor jong en oud. Wij zijn een dynamische vereniging waarbij de verbinding tussen diverse doelgroepen en achtergronden centraal staat. Voor ons is het niet alleen belangrijk om naar een leuke vakantiebestemming te gaan maar ook om de reis ernaartoe een bijzondere ervaring te maken. Onze focus ligt daarom op mensen die het gezellig vinden om in groepsverband op vakantie te gaan.

 

Wij richten ons op jong en oud, er is dus voor ieder wat wils. Wil je lekker gaan shoppen, een citytour of gezellig met het gezin naar een pretpark?

You name it, we got it! Onbezorgd op vakantie gaan dat is waar wij voor staan. De Molenwijk reizen brengt haar gasten voordelig naar de mooiste plekken en zorgt voor een vooraf samengesteld programma waarbij er rekening wordt gehouden met vrij te besteden dagen. Ons team heeft plezier en ruime ervaring in het organiseren van reizen. Samen met deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders zal de Molenwijk reizen u een aangename, maar vooral onvergetelijke reis bezorgen.

 

Bekijk snel ons aanbod en meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de leukste reizen en dagtochten.